1/1/0001 12:00:00 AM

Vi søger en vikar for vores orkester dirigent

Odder Garden søger en vikar for

vores orkester dirigent

 

Februar 2018

 

Odder Gardens orkester dirigent Carina Blois har søgt orlov i et år fra august måned 2018, så vi søger nu en vikar.

Jobbet omfatter ugentlig instruktion (samspil) af både orkesteret og begynder samspil (fanfarerne), som er gardens nyeste medlemmer. Derudover skal der medvirkes, når det er muligt og nødvendigt til andre arrangement, det vil typisk være i weekenderne. Det er også instruktørens opgave at lægge samt udvikle repertoire til både march og koncerter, være interesseret i at deltage aktivt i rekruttering af nye medlemmer og deltage i f.eks. øve weekender.

Instruktøren skal have et bredt kendskab til de forskellige messing og træblæseinstrumenter samt gerne et let kendskab til trommekorps. Instruktøren skal også gerne have erfaring med at arrangere noder og være villig til at om arrangere, når det er nødvendigt.

Aflønning sker gennem Odder Musikskole. Ved medvirken på andre arrangementer som f.eks. koncerter og øve weekender, sker aflønningen særskilt gennem Odder Garden.

Odder Garden er en blandet garde med ca. 25 medlemmer i alderen 7 til 23 år. Garden har en sammensætning af blæseinstrumenter, trommer og slagtøj og fungerer både som trommekorps og harmoniorkester.

Vi har samspil hver onsdag på Parkvejens Skole, hvor fanfarerne øver fra kl. 18.00 – 18.45, og orkesteret fra kl. 19.00 – 21.00.

Har ovenstående vakt din interesse eller ønsker du flere oplysninger kontakt da Odder Gardens dirigent på:

mail: carina_blois@hotmail.com eller mobil nr. 23 96 67 75

Vi gennemgår interesserede henvendelser/ansøgninger løbende, og ansættelse vil ske, når den rette er fundet.