Bliv medlem

Hvad vi kan tilbyde

Først og fremmest tilbyder vi et godt socialt og musikalsk fællesskab. Musik, rytme, sammenspil og samvær er vores hovedingredienser.

Som garder kan du forvente en masse spændende oplevelser; marchture og koncerter i ind- og udland, konkurrencer, hygge og godt selskab.

I Odder Garden er der et fantastisk sammenhold internt mellem garderne, både store og små.
Det er noget vi vægter højt, og derfor arrangerer vi også en masse sociale arrangementer, som styrker den kollektive oplevelse - det skal være sjovt at være garder i Odder Garden!

Hvad vi forventer

Hvordan du starter i Odder Garden, afhænger af din baggrund, men der er plads til alle, både de som har spillet før, og de som først skal til at lære at spille på et instrument. I sidste fald starter man som aspirant i Fanfarekorpset.

  • For alle gardere gælder, at man skal modtage 1 ugentlig lektion på sit instrument i Odder Musikskole, eller hos en anden godkendt underviser.
    Derudover har garden sammenspil 1 gang om ugen (onsdag).
  • Garden sørger for uniform, og derfor er det kun vedligeholdelsen man selv skal stå for. 
  • Trommer lånes typisk hos Odder Garden, mens blæseinstrumenter kan lejes for 400,-/år, hvis man ikke vil købe sit eget instrument.

3 vigtige forhold, som det er rart at kende til før opstart i Odder Garden, men du kan læse meget mere i vores hverve brochure her.

Find kontakt personer Her